Informatieavonden bij Nikkies Kleertjes en Cadeaus

In zes avonden behandelen we alles over voeding tijdens de eerste 1.000 dagen. Van de zwangerschap tot de tweede verjaardag groeit je kindje harder dan ooit, dus het is belangrijk dat er goed gegeten wordt! Eerst eet de baby in je buik gezellig met je mee, en uiteindelijk zit hij of zij aan tafel erbij. Het liefst is het dan gezellig aan tafel, en daarmee help ik je op weg!

Meld je hier aan!

1 juni – Ik mag ook he-le-maal niks meer

Tijdens je zwangerschap maakt het uit wat je in je mond stopt, want de baby in je buik eet gezellig met je mee. Een hele verantwoordelijkheid! Rauw vlees en alcohol laten staan zijn inkoppers, alleen waarom doe je dat eigenlijk? Hoe groot zijn de risico’s, en wat is de wetenschap erachter? Dit zijn bovendien niet de enige voedingsmiddelen die je beter kunt laten staan, er is nog meer om rekening mee te houden.

8 juni – Beginnen met eten: wanneer, hoe, wat en hoeveel? Voor kindjes van 4-12 maanden

Na 4-6 maanden krijg je van het consultatiebureau het advies om te starten met hapjes. Tijdens deze avond leer je hoe je dat praktisch en verantwoord aanpakt. Wat kun je beter nog even niet geven, en wat moet je juist niet vergeten?

15 juni – Wat eet je voor een gezonde baby

Naast de dingen die je tijdens je zwangerschap beter kunt laten staan, zijn er natuurlijk ook dingen die juist wél slim zijn om te eten. Of zelfs om iets extra’s van te nemen. Gezonde voeding is altijd belangrijk, maar tijdens je zwangerschap heeft je lichaam extra voedingsstoffen nodig.

22 juni – Met de pot mee-eten: hoe, wat en hoeveel? Voor kindjes van 1-2 jaar

Vanaf 1 jaar kunnen kinderen met de pot mee eten. Toch zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden. Tijdens deze avond praat ik je bij over tips, tricks en natuurlijk; de wetenschap erachter.

29 juni – Craving, kwaaltjes en na de bevalling

Zwanger zijn is mooi en bijzonder, maar de kwaaltjes en cravings die daarbij komen kijken kunnen soms ook vermoeiend zijn. Gelukkig zijn er dingen die je eraan kunt doen!

Meld je hier aan!

Prijzen: €28,00 per avond, €50,00 voor 2 avonden, €70,00 voor 3 avonden.

Broccoli voor beginners