Highlights van de workshop:
Eerste 1.000 dagen; wat is dat?
Schijf van vijf
Wat laat je beter even staan?

Interesse? Meld je alvast aan of vraag meer informatie via:
info@aukeloonen.com

In de eerste 1.000 dagen van een mensenleven, van de bevruchting tot de 2e verjaardag, groeit je kleintje sneller dan ooit. Als toekomstige moeder is het dan ook belangrijk om te weten wat jouw voedingspatroon doet met de gezondheid van jezelf en het kindje in je buik. De nadruk ligt hierbij vaak op wat je niet mag eten. Maar waarom is het eigenlijk beter om bepaalde dingen te laten staan, hoe groot zijn de risico’s dan, en wat mag je wél eten?

In deze workshop leer je hoe je lekker en gevarieerd kunt blijven eten als je zwanger bent. Makkelijk, betaalbaar en gezond: daar draait het om. Al mijn adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Daarnaast geef ik je een aantal fijne recepten waarmee je direct aan de slag kunt. Geen ingewikkelde ingrediënten, geen pakjes en zakjes.

Slank en gezond; niet per se hetzelfde!

Inhoud van de workshop

We beginnen bij het begin. Je krijgt informatie over een gezonde leefstijl en de basis van voeding. Je leert welke invloed een gezonde leefstijl heeft op jouw zwangerschap en wat belangrijk is omtrent de verdeling van koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en meer. Ook vertel ik meer over waaróm het nou zo belangrijk is om gezond te eten tijdens de zwangerschap. Je kindje ontwikkelt zich namelijk razendsnel in die eerste periode, dus kan alle steun goed gebruiken!

Tijdens de workshop vertel ik je alles over het inschatten en verkleinen van risico’s. Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet moet eten, maar ik geef je handvatten waarmee je zelf kunt bepalen wat werkt voor jou. Internet staat vol tegenstrijdige adviezen, dus zie jij door de bomen het bos niet meer?

Meld je aan voor de informatieavond over gezonde voeding tijdens je zwangerschap. Je partner is natuurlijk ook welkom en mag gratis aansluiten.

Data: 1 maart, 5 april, 17 mei.

Kosten: €25,00 per koppel.

Locatie: Cursuscentrum Calamaris Veghel, indien nodig i.v.m. Covid digitaal.

Meer weten, of wil je je aanmelden? Neem vrijblijvend contact met me op.